Thursday, March 12, 2009

.::TeRnyAta::.

~~♥~~
Ku lihat dia pandangan pertama
Ternyata indah
Senyuman, Liriknya
Ku ingin dia, saat pertama
Berjumpa, dengannya
Membuat ku gelisah
Waktu berlalu hari demi hari
Hati ku dambakannya
Untuk bercinta lagi
~~♥~~
ermm 4bulan lepas adalah sorang kenalan ni dia bagi aku lagu nie..music dia best lirik dia pun mendalam..dia kata lirik ni memang untuk aku coz sesuai sangat dengan kisah kitaorg..mula2 aku tak faham tapi rupa2nya kitaorg pernah jumpa dulu b4 this..kat mana? bila? jawapan tue semua korang pikir arr sendiri huhuhuuhuh..
(jika pengirim lagu ni ada view I would like to thanks to you a lots for everything~~♥)

4 comments:

  1. thanx babe coz still remember this song..
    hope i can hear u sing this song again 2 me k..;)

    ReplyDelete
  2. lantak arr nak prasan ke ape..hahaha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...