Sunday, March 7, 2010

.::bEsDaY ParTy ShaSya::.

ok guys now my niece punya entry plak..last weekend jugak birthday party dia so my sis suh lah i amek picture jdi ni jer lah hasil yang tak seberapa...
lokasi: Taman Puchong Perdana
sebenarnya gambar ni patut kat bawah hehhehehe malas dah aku dah nak susun..this is one of the activities yang ank akak aku yang sulung nie aturkan (main congkak plastic hehehehehe boleh lah dari tak ada langsung)

shasha bersama kawannya..yang lain2 aku tak dn nak upload lah..aku upoad yang ni coz dia tgh senyum..wat pengetahuan..shasha nie susah senyum..thats y aku sembunyi2 amek gambar dia

lokasi: belakang meja hadiah


asyik nya dia dan kawan2 nya meonton televisyen tak silap aku masa tue tgh citer hindustan...


manis jugak anakbuah aku ni senyum..puas menunggu untuk satu senyum...yeah I got it at last!


ni bukan kek yer kawan2 ni adalah jelly cake..."Happy 11th Birthday Daniesyah"


Happy birthday to you....
Happy birthday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday to Ain!..(oooppsss silap..to Daniesyah lah...tgk tu ank buah aku yang pakai head ribbon tu..macam birthday dia lah pulak gayanya..)
Tgk tu Ain menjeling bukan main kat Idina..dina nie adik kepada Shasha...kalau ain yang panggil bunyinya dah jadi "Kak Sasa!"


Salah satu hadiah yang menarik hati aku..tapi tak tau lah apa dalamnya..hehehheheh



sekitar diluar rumah...lepas makan kat dalam diorg nie main lah kat rumah..


gambar tersebut disnap dari ribbon gaun ain...hehehhehehe ain pun tak perasan apa yang au duk buat blakang badan dia...



ain ni pantang jumpa makanan..tgk tue cara dia genggam ayam..kite lak yang geram..nak mintak sikit..bertuah nya kalau korang dapat...=p

ada jugak roti jala...jamuan hari tue adalah termasuk mi hoon goreng singapura, drumet dan macam2 lagi sampai nk termuntah2 aku makan dgn bebudak nie...


ain tgh syok makan mi hoon goreng...yummmy..sempat pulak pandang lens tu..memang minah bergambar dia nie..

ain dan dina sebelum majlis bermula...huuhuhuhuh anyway guys tq for view or comment or reading this blog okay..bubyeeee~~~~


~END~

4 comments:

  1. nice angle, nice moment, nice candid, nice editing..:-) pandai cik jim

    ReplyDelete
  2. TQ pada JMR..selaku official photographer yang sudi mengomen tentang hasil jari2 saya ni..kihkihkihkihkihkih....anyway share lah sket ilmu JMR yer..

    ReplyDelete
  3. nice..dpt gud respun 2..keep it up..!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...