Tuesday, December 28, 2010

:: Tak suka nak kenang2 zaman sekolah ::


 wahahhaha tetibe aku kuarkan entry tajuk nie...hurmmm selalu aku dengar orang cakap, kalau kite dah besar mesti akan rindu zaman sekolah kite...wahahhaha tapi silap lah Miss Jim tak pernah rindu pun zaman sekolah...bukannya nak sombong tapi pada Miss Jim memang zaman sekolah Miss Jim tak ada yang manis pun nak dikenang...cuma yang paling best ayah hantar and amek Miss Jim pergi sekolah jer, bawak bekal pergi sekolah..tu jerlah..

Miss Jim memang nak mintak maaf pada rakan sekolah yang kalau terjumpa kat mana2 tue and tegur Miss Jim tapi Miss Jim tak kenal..sebab nya memang Miss Jim nie jenis kurang ingat orang yang tak rapat ngan Miss Jim...zaman campus pun yang best hanya kawan2 and housemate, and secara jujurnya Miss Jim memang rapat ngan kawan kat campus dari kawan2 sekolah..Ini disebabkan Miss Jim selalu berpindah sekolah..thats y lah tak ada BFF masa sekolah..

Lagipun masa sekolah Miss Jim bukan pelajar cemerlang and tip top...Miss Jim student biasa yang bisa dilupakan rakan2...yerlah Miss Jim tak ada apa2 kelebihan pun berbanding kawan2 sekolah...contohnya jawatan gempak2 kat sekolah atau sewaktunya.. 

Apa2 pun istilah "bila dah kerja nanti pasti rindu zaman sekolah" tue tak pada semua orang boleh mengalaminya..anyway bagus jugak tak rindu sebab tak adalah sibuk nak buat reunion...yang Miss Jim tunggu2 sangat adalah reunion budak2 campus yang nak buat trip ke Bali pulak lepas nie...guyss I miss you all! muah!

P/S: So far ada tak orang yang sama spesis macam jim? yang jim tau masa kat campus BFF jim si gee pun sama tak sukakan zaman sekolahnya...yess! ada click!



10 comments:

  1. aku tingat zaman masa mula-mula kuar dr perut mak aku dulu. time tu dok dlm bilikkt spital , sama2 ngan baby2 yg bru lahir sumer. sonok! aku igt nak wat reunion blk la ngn geng2 hospital batch aku tu..

    ReplyDelete
  2. JMR: bagus2...harap berjaya..leh buat entry tentang tue nanti

    ReplyDelete
  3. hahaha! samelah, saya pon xde sgt bff kat skolah ade sorg dua.. tapi kkdg cam lost contact.. huhu..

    ReplyDelete
  4. g blik ke u.? nk join.. bile nk dtg beverly height lgi? kata indu..

    ReplyDelete
  5. kat mana mana pun ada bff...

    zaman skola... ada 7 orang..satu geng...skepala..sampai skrang masih jumpa..aktiviti wajib: reu setiap raya kedua :)

    zaman matrix : ada sorang...sangat amat sekepala..dua2 tingtong...

    zaman u : ada bff..2 org.. tp kalau bab mengenang...mmg suke mngenang aktiviti secara beramai2.... :)

    rindu semua zaman..

    alamak..mcm baru sedar da melalui banyak zaman...uhuk uhukk...

    ReplyDelete
  6. Burp: Huhu ada gak spesis sama

    Nunu: I ada kelas menjahit esok so tak ada masa lagi nak ber beverly hills, sorry sayang!

    Cik Pepel: Bestlah kalau jadi cik pepel, tapi miss jim tak rajin hang out sangat..

    ReplyDelete
  7. samerlah kter...time skolah xbpe best sgt.. sbb sllu pindah randah gak.. huhu! zaman d campus zaman plg best! huhu!

    visit me: Nasri

    ReplyDelete
  8. owh.. patut..slalu pindah skolah ye..
    fatin suke zaman sekolah..hehe.. :)

    ReplyDelete
  9. aku selalu berpindah dan setiap sekolah ade bff
    yuhuuuuu serious mmg rindu zaman itu sebab xpayah pk langsung hal dunia
    ermmm

    ReplyDelete
  10. yes !!!! i xsuke zaman skolahhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...