Wednesday, January 12, 2011

.:: Fashion & Design Short Course ::.


(image ihsan dari uncle google yer bukan uncle seekers)

Kepada tuan2 puan2 yang singgah blogwalking kat Blog comel miss jim nie...i yang diwakilkan oleh miss jim kerana nak mintak maap lah kalau miss jim tak sempat nak berblogwalking ke blog korang sebab beliaww sedang menjalani krusus pendek selama 4 bulan dalam bidang fashion and design....esok beliaw perlu melaporkan diri seawal jam 8.00pagi bagi sesi orientasi suai manja mesra bersama peserta yang lain..jadi beliaww telah memberi mandat kepada saya selaku PA beliaww yang cun....cun li! (geli ke?? aku pun ) untuk mengeluarkan statement ini agar tidak ada para blogger yang terkucil hati disebabkan kesibukkan beliaww yang ingin menjadi part time fashion designer...kekekekke (leh aku paw jahit baju free sehelai kat Miss Jim)

Ok Sekian wassalam...ooppss dia pesan lagi terima kasih banyak2 pada yang sudi jenguk blog beliaww nie muah!

7 comments:

  1. Kembara Perantau:: Dalam kelas JIM ada 11 orang, jangan terperanjat kalau jim bagitau yang student lelaki lebih ramai...dan mereka semua adalah bekas pesara awal tentera! awesome! dan pelajar terbaik sem lepas kat sini pun fashion and design department dan LELAKI!sangat jelezzzzzzzz

    JMR:: wowwwwwwwwwwwwwwwwwww...

    Cik Ungu:: Thanks sayang!

    ReplyDelete
  2. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih atas kembara ziarah maya”

    Halamak sebenarnya lama sangat lahhh tak ziarah kat sini.... banyak sangat yang tertinggal lahhh...

    adoiiii maaf sorry ampun yerrrr

    aku harap lepas ni dapat merapatkan kembali jalinan blog kita...

    hamboiiii ambik kita aje jadi fasyen desogn bolehhh tak

    ReplyDelete
  3. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih atas kembara ziarah maya”

    Halamak sebenarnya lama sangat lahhh tak ziarah kat sini.... banyak sangat yang tertinggal lahhh...

    adoiiii maaf sorry ampun yerrrr

    aku harap lepas ni dapat merapatkan kembali jalinan blog kita...


    masih tunggang kuda lagi kerrr

    ReplyDelete
  4. boleh ar design bju kawen i nnti kan u..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...