Wednesday, February 22, 2012

nombor berubah bukan bererti nasib bertuah

Assalammualikum, hye korang apa khabar? Ada sesapa tak kt sini yg percaya jika nombor berubah, nasib pun bertuah? okay except for lucky draw, ternyata nombor bukanlah segalanya....jika anda pakai baju bernombor 100 sekali pun, ttpi anda mmg dilahirkan utk berada di pdg bola, maka itulah anda...anda adalah superstar! anda lagenda! di? mestilah dipadang bola...ttp jika anda dilahirkan sebagai perempuh, hakikatnya tempat anda bukanlah dipadang bola tp dipadang rugbi mahupun american football atau sebagai ahli sumo yg memegang prinsip Rempuh+Rebah+Rampas....jika anda dipadang rugbi pasti kad jemputan yg mewah nan indah akan sampai ke tgn anda, tetapi jika anda di pdg bola....paham2 sendirilah kad apa yg berada di dpn mata anda. Straight to the point Cik tuan punya blog kecewa dan delima malam ini, last but not least untuk adik nazmi, masa depan anda cerah, jika anda maintain dan tgkatkan prestasi. Sekian.

ehsan Mr.google


3 comments:

  1. assalam miss jim..mama rindu kat miss jim yg bzzz memanjang tu..huk2x..ehem dalam makna kata2 tu.. :(

    ReplyDelete
  2. hye mama morning! jim baru sampai office hhuhuhu tgh makan laksam sebelum 8.30am hehehe persiapan untuk bakal menyambut kedatangan orang dari ganu dah siap ke??

    ReplyDelete
  3. ehem..laksam ek?..ha2x.. :) ala biasa2 aja persiapannya..miss jim dpt dtg tak? bawa ehem2 tu sekali ek..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...