Wednesday, September 12, 2012

12 Sept 2012

Assalammualaikum semua,

Alhamdullilah hari ni genap setahun jim bertugas di syarikat sekarang..rasanya masa berlalu dengan sangat pantas seperti halilintar menyambar...jika nak dibandingkan dengan syarikat terdahulu...nak tunggu seminggu habis pun macam lambat sangat jer gerak nya...hehe anyway tahniah kepada diri jim sendiri sebab mampu bertahan sehingga hari ni, dan belum apply mana2 tempat lagi wahahahhahaha...maybe sebab hari tue dah dapat bonuskan so fikiran belum mengaruk lagi nak tukar syarikat lain.

Apa-apa pun bersabar itu sangatlah menguntungkan tidak kira jika kita bersolat, berdoa, bekerja dan dalam menghadapi apa jua ujian......kerana Allah telah berfirman "Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang;" (AlBaqarah ayat 45).Wassalam.


^thanks guys for reading this entry^

6 comments:

  1. ni msti bonus masyuk ni.. tu yg tahan lma tu.. weee.. kje leklok ye.. ;)

    ReplyDelete
  2. ehem.. Tahniah !!..sekejap je dah setahun..manyak dpt bonus tak?..blhlah belanja mama,kalau mama singgah ke JB ek?..ahaha.. :)

    ReplyDelete
  3. nunu: alhamdullilah, berbaloi lah dengan tenaga yang dicurahkan

    mama: leh jer...jim belanja kat BUCIDA Garden ek

    Bella: TQVM :)

    ReplyDelete
  4. Untungkan bersabar..so bersabarlah dalam segala segi!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...