Wednesday, September 5, 2012

Rabu 5 Sept 2012

Salam guys...

Malam tadi ngan malam ni sibuk beraya rumah kawan-kawan..penat giler...tapi yang paling best adalah malam ni, kawan jim yang kawen masa nov lepas dah selamat melahirkan baby gurl pada 4 August 2012 di Hospital Penawar Pasir Gudang. Pejam celik pejam celik dah ada anak satu dah....tue yang dia jemput jim datang tgk baby hureen dia malam ni...seyes comel gila! Jom tgk puteri fiza yang diberi nama Nur Hureen Bt Mohd Afifi yang bermaksud cahaya bidadari...hurmm sedap...
teaser......

Assalammualaikum semua...

Mummy...sapa yang datang nie?

Alamak...blogger lah mummy yang datang nie..malunyer...eeeiii

Kek pertama yang hureen dapat dari aunty Jim setelah 32 hari lahir :)
huhuhu tue jer yang larat nak upload...ngantuk giler dah nie...ada kawan kerja jim yang skrg ni tgh training kat Netherland hantar quote ni kat jim..ayatnya simple tapi sangat bermakna..thanks Evelyn!

the quote:

" A WOMAN'S LOYALTY IS TESTED WHEN HER MAN HAS NOTHING. A MAN'S LOYALTY IS TESTED WHEN HE HAS EVERYTHING. IF A MAN EXPECTS HIS WOMAN TO BE AN ANGEL IN HIS LIFE, THEN HE SHOULD FIRST CREATE A HEAVEN FOR HER AND BE WHAT YOU WANT, TO BE NOT WHAT OTHERS WANT TO SEE"

^thanks guys sudi lepak kat blog nie :)^

14 comments:

  1. assalam MJ..hikk2x..comil2 & debam baby2 ni kan.. :)..baby adik mama & kwn MJ !!!..ehem.. MJ dah buat exercise tgn mcm mama tak?..ahaha.. :)



    ** mama dah poskan..smlm..sori ek..lambat sikit..

    ReplyDelete
  2. Miss Jim dah ada baby ke belum..hihi..:)

    ReplyDelete
  3. mama: tak buat lah mama, sebab takut nak pegang baby tu baru 32 hari...bdan dia lum tegap lagi

    awek orkid: huhuuhuhuh lum kawen lagi so tak ada baby la jawabnya hehe

    aisya: yup nama tue diambil sempena mereka terjumpa anak kawan suami dia tapi orang pakistan..dan haruslah anak pempuan kawan diorg tue sangat cumel!

    ReplyDelete
  4. salam kenal & salam syawal Miss Jim..akak follow sini ye,no:416..geram tgk baby baru lahir ni,bau baru lahir sedap..hihi..

    ReplyDelete
  5. yeah, masih dalam mood raya...yieehaaa...

    ReplyDelete
  6. Kasih Salina: huhuuhu memang geram...best kan da ada baby...

    sedutzone: yup masih mood raya..

    ReplyDelete
  7. miss jim ade baby baru la.. kiz baby ckit.. muahx..

    ReplyDelete
  8. nunu: huuhhuhuhu banyak baby lagi 2013...hahahha

    ReplyDelete
  9. Anaknya lucu banget, bikin gemes.... :D

    ReplyDelete
  10. berblogwalking, follow sambil mengomen2,..

    ReplyDelete
  11. Motamatika: wahh apa yang lucu? kikikiki

    JMR: Baby jim?? ke JMR/Nunu Junior ni?

    Neiaa: Thanks for your comment sis!

    ReplyDelete
  12. mari la join giveaway saya
    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...