Sunday, September 16, 2012

Keningau W-day!

Assalammualaikum,

Hye guys salam hari Malaysia!...anyway selain dari meraikan hari Malaysia hari nie jim tersangat happy untuk my bff yang jauh dimata tapi selalu dikenang dalam hati nie...iaitu Wan Hafizah Syazwani if tak silap lah telah melangsungkan perkahwinannya semalam 14 Sept 2012. Miss you so much fiza...even jim hanya tau dia dah kawen selepas my bf sms that he saw people congratz her on the wall. Actually sedih and terkilan lah sebab tak tau yang fiza nak kawen...if dibagitau 2 bulan sebelum insyallah jim sanggup naik belon ke Keningau khas untuk fiza..

Anyway apa-apa pun benda dah lepas, buat fiza dan ariff, jim doakan semoga ikatan perkahwinan you all abadi sehingga syurga...may Allah always give his bless to both of you amin. So now meh kita layan gambar-gambar sekitar majlis fiza...

sweet makeup dia n maybe from HERE
wif her beloved dear Ariff
her Big Day stage
congratz fiza even I was not there :(
   ^thanks guys sebab membaca kat sini muah!^

3 comments:

  1. jim..belah husband die nnt ko pegi x..?

    ReplyDelete
  2. tahniah buat wan nor hafizah & pasangan..cantik pengantin & pelamin..miss jim nanti jgn lupa jemput mama tau..hu2x..

    ReplyDelete
  3. farhana: dengar kata dah lepas.....bila buat?kalau dia jemput awal leh lah jim arrange cuti....

    mama:hahahhahah...masalahnya jim pun lum tau nak kawen bila...ngan mama 2 bulan sebelum jim dah gitau tau

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...