Sunday, November 18, 2012

Family Day!

Assalammualaikum,

hye guys...jim nak cepat2 update entry sebab baru jer balik dari "Family Day",okay ni 1st time jim amek pot jd free photographer untuk taman perumahan jim yang buat ::Family Day::, dah lah semalam penat giler training bowling,pagi2 ni lak kena join benda nie (tak ada semangat kejiranan betul ko ea jim)

wehh..terpinga-pinga jim dibuatnya celik2 mata tgk orang dah ramai kat sebelah rumah! Okay fine itu boleh lagi tahan, yang terperanjatnya truck BOMBA depan rumah...(owh mak engkau!! hahaha!) Pergh baru lah jim tau yg ::Family Day 2012:: ni tiba giliran taman perumahan jim (nampak sangat lah ko ni jim pg keja balik keja jer xamek tau hal masyarakat setempat langsung!). Kebetulan pulak rumah jim kat sebelah playground and ada kawasan yang bebas dari laluan utama, thats y diorg pilih lokasi sebelah rumah jim ni.

okay, jim tak sempat main apa2 sebab masa jim keluar pintu gate jer, game2 pun dah bermula, banyak juga lah program yg diplan. So meh kita layan gambar2 sekitar program hari keluarga pagi ni :)

::hamekk, sebiji truck 7.30am dah dpn umh::

::tertonggeng2 bebudak ni main::
::khusyuk adik nie nak mng isi air dlm botol::
::ini memang multiracial::iloike::
::jimat bedak setahun dik::
::ok ilove coconut bowling::
::juara game makin jauh makin terduduk::D

::anyam kak anyam::
::ada pameran COMBI juga::
::mum::johan rumah bersih+cantik+sihat::yeay!::
::sebahagian hadiah utk pemenang2::
::sesi makantghari brsama YDP dan YB::
jim pasti objective program ::Family Day 2012:: ni adalah utk mendidik masyarakat agar saling kenal mengenali dan prihatin dengan kawasan kejiranan kami, satu jer tak berkenan, mentaliti masyarakat tempat jim masih dengan sifat yang tidak kenal tong sampah, memang lah Majlis Daerah akan settlekan sampah2, tapi ni kan taman perumahan kita, sekecil2 pembungkus gula2 tue pun dianggap sampah. Hope mereka lebih alert dan berubah lah lepas nie.

^dear readers be good please do no litter and don't stop visiting me:)^

2 comments:

  1. ehem..lama tak join family day ni sejak mama jadi lembam.. ;)

    ReplyDelete
  2. .lama tak join family day ni sejak mama jadi lembam.. ;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...